Menu

KÖZÖSSÉGI FELSŐOKTATÁSI KÉPZÉSI KÖZPONT

Hatvan Város Önkormányzata kezdeményezésére – a Robert Bosch Elektronika Kft. meghatározó szerepvállalásával – elindult a felsőoktatási képzés Hatvanban.

Az Oktatási Hivatal 2016. január 26-án kelt határozatával nyilvántartásba vette a Magyarországon elsőként létrejött Hatvani Közösségi Felsőoktatási Képzési Központot.

Az intézményt a Hatvan Város Önkormányzata kizárólagos tulajdonában álló Széchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum Beruházó Nonprofit Közhasznú Kft. – a Budapesti Gazdasági Egyetemmel és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel együttműködve – működteti.

A Képzési Központ lehetőséget biztosít:

• a Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Karának kihelyezett, önköltséges képzése keretében Gazdálkodási és Menedzsment Felsőoktatási Szakképzésre – az országban egyedülállóan – Digitális Üzleti Szolgáltatások specializációval, amely felkészít a lean menedzsment és a logisztika ipar 4.0 környezetben megvalósuló XXI. századi kihívásaira!
• a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karának kihelyezett, önköltséges képzése keretében Villamosmérnöki BSc képzésre mikroelektronikai tervezés és gyártás specializációval.

A képzéseken való részvétel a péntek-szombati oktatás miatt munka mellett is megoldható (vállalati partnereink a hallgatóknak már a képzés ideje alatt munkalehetőséget kínálnak), az itt megszerzett diploma egyenértékű az egyetemek budapesti karain megszerezhető oklevéllel.

További információk: hatvanifelsooktatas.hu
Jelentkezés: felvi.hu (BGE-KKK, BME-VIK)

Zöldülő város

Kedvezmények

Hírek, Információk

HATVANI HACS

Állampapír

Babakötvény