Menu

Pályakarbantartási munkák

A MÁV-START Zrt. tájékoztatta a Személyközlekedési Igazgatóságot, hogy 2017. március 26-án Jászboldogháza-Jánoshida – Újszász állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1576 sz. Campus expresszvonat módosított menetrend szerint, Miskolctól Jászboldogháza-Jánoshida állomásig korábban közlekedik.


2017. március 31-én és 2017. április 7-én Hatvan – Jászberény állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1576 sz. Campus expresszvonat helyett Jászberény és Hatvan állomások között vonatpótló autóbusz közlekedik, továbbá a Hatvan és Miskolc-Tiszai pályaudvar közötti vonalszakaszon nem közlekedik. Hatvantól Miskolc-Tiszai pályaudvar felé a csatlakozást a 16:53 órakor induló 528 sz. sebesvonatra biztosítja a vasúttársaság.


2017. április 2-án és 2017. április 9-én, vasárnap Hatvan – Jászberény állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1576 sz. Campus expresszvonat Miskolc-Tiszai pályaudvar és Hatvan állomás között módosított menetrend szerint, korábban közlekedik.

Parkolási Ügyfélkapu

Kalandbringa

Rendezvények, Események

Kedvezmények

Hírek, Információk

HATVANI HACS