Menu

Civil pályázati felhívás 2018. második félév

Hatvan Város Önkormányzata a helyi demokrácia megvalósításában partneri kapcsolatok kialakítására törekszik a város polgárainak önszerveződő közösségeivel és a városban működő egyházak közösségeivel.

Elismeri és megbecsüli a civil szervezetek és egyházközségek helyi közéletre gyakorolt hatását, és támogatja a kultúra, a közművelődés, a hagyományok ápolása, az oktatás-nevelés, a szociális és egészségügyi tevékenység, az arra rászorulók megsegítése, az egészséges életmód, a sportolás feltételeinek megteremtése, a természeti és épített környezet megóvása, az esélyegyenlőség megteremtése terén végzett tevékenységét.

Hatvan Város Önkormányzata anyagi lehetőségeitől függően pénzügyileg is támogatja az önkormányzat közigazgatási területén működő – az önkormányzat céljait elősegítő, és azzal összhangban álló – civil szervezetek és egyházközségek programjait és működését. Fenti célok megvalósításának feltételeit a 15/2011. (IV. 1.) önkormányzati rendeletben határozza meg.

A támogatás felső határa 200 ezer forint. Az esélyegyenlőség elve alapján az önkormányzat a civil szervezetek és egyházközségek részére a pénzügyi támogatást azonos feltételek mellett biztosítja.

Pályázható keretek:

Adatlap

A pályázat minden évben kétszer kerül kiírásra, a második féléves pályázatokat 2018 augusztus 1-től nyújthatják be a hatvani civil szervezetek a városi Civil Alaphoz.

Pályázatok benyújtási határideje 2018. augusztus 31.

Pályázatok benyújtásának helye: Hatvani Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzői Iroda.

 

Kalandbringa

Rendezvények, Események

Kedvezmények

Hírek, Információk

HATVANI HACS