Menu

Tiszta, virágos Hatvanért – jelentkezési lap

Idén is díjazzák a város legvirágosabb lakóházait, társasházait, erkélyeit

és intézményeit

Idén is meghirdetik a „Tiszta, virágos Hatvanért” című pályázatot. A program célja, hogy a hatvani lakosokat és intézményeket arra ösztönözzék, hogy közvetlen környezetük virágosításával járuljanak hozzá a település szépítéséhez.

Hatvan Város Önkormányzata pályázatot hirdet a „Tiszta, virágos Hatvanért” cím elnyerésére, a következő kategóriákban: lakóház, többlakásos lakóépület, Hatvan legvirágosabb erkélye, a legvirágosabb hatvani intézmény.

Kategóriánként a díjazottak értékes jutalomban részesülnek. A cím elnyerői dísztáblát, illetve díszplakettet és polgármesteri oklevelet kapnak, valamint egyszeri díjazásban részesülnek.

A díjazás mértéke:

 • Lakóház kategória:
 1. helyezett esetén: 50.000,- Ft,
 2. helyezett esetén: 20.000,- Ft,
 3. helyezett esetén: 10.000,- Ft,
 • Többlakásos lakóépület kategória:
 1. helyezett esetén: 100.000,- Ft,
 2. helyezett esetén: 40.000,- Ft,
 3. helyezett esetén: 20.000,- Ft
 • Hatvan legvirágosabb erkélye kategória:
 1. helyezett esetén: 20.000,- Ft
 2. helyezett esetén: 10.000,- Ft
 3. helyezett esetén: 5.000.- Ft
 • A legvirágosabb hatvani intézmény kategória:
 1. helyezett esetén: 150.000,- Ft
 2. helyezett esetén: 100.000,- Ft
 3. helyezett esetén: 50.000,- Ft

Feltételek:

A „Tiszta, virágos Hatvanért” cím alapításáról és adományozásának rendjéről szóló 37/2008. (V. 30.) önkormányzati rendelet alapján a cím akkor adományozható, ha az ingatlan tulajdonosa (használója, kezelője) Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének a köztisztaság fenntartásáról, valamint a zöldterületek használatáról szóló rendeletében foglalt kötelezettségein túlmenően:

 • az ingatlanát és az ingatlan előtt, mellett vagy mögött lévő közterületet kiváló minőségben gondozza, tisztán, rendben tartja és virágosítja;
 • a növények – fák, cserjék, évelők, örökzöldek, egynyári virágok, gyepfelületek – minősége harmonizál az épített és természeti környezettel; vagy
 • a gondozott környezetben a praktikussági és kényelmi szempontok dominálnak a tér és kert kialakításnál.

A pályázat benyújtási határideje és helye:

A pályázatot 2023. június 30-ig lehet benyújtani a Hatvani Polgármesteri Hivatalba elektronikus úton a muszakiiroda@hatvan.hu e-mail címre vagy postai úton a 3001 Hatvan, Pf.: 26. levelezési címre vagy személyesen a Hatvani Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán.

A jelentkezési lapot ITT lehet letölteni.

A pályázatot

 • az ingatlan tulajdonosa (kezelője, használója),
 • nem társasházi, többlakásos lakóépület esetén a tulajdonosok több mint fele által meghatalmazott személy,
 • társasház esetén a társasház alapító okiratában meghatározottak szerint a közös képviselő (aki közös képviselői jogosultságát közgyűlési határozattal köteles igazolni) nyújthatja be.

A pályázati adatlapon kérjük, hogy szíveskedjenek feltüntetni a telefonszámukat a későbbi helyszíni bejárások egyeztetése miatt.

Zöldülő város

Kedvezmények

Hírek, Információk

HATVANI HACS