Menu

Kedves Hatvaniak!

 

Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy új támogatási formákat vezettünk be Hatvanban. Polgármesterként és családapaként is pontosan tudom, hogy a mindennapi élet időnként olyan kihívások elé állít minket, amelyek aztán életünk emlékezetes pillanatait jelentik. Ezek megoldásához minden segítség számít.

Hiszem, hogy igazán sikeresek csak akkor lehetünk, ha tudunk számítani egymásra, mi hatvaniak egy közösségként. A Hatvani Konzultációban sok választ kaptam arra, hogy mi foglalkoztatja igazán a hatvaniakat. A várost és a környezetüket érintő fejlesztések fontossága mellett a családok, a fiatalok és a nyugdíjasok azt is leírták, hogyan képzelik el a jövőjüket.

Én egy szabad és boldog város fenntartása és fejlesztése mellett köteleztem el magam öt évvel ezelőtt. Éppen ezért fontos, hogy Hatvanban mindenki meg tudja valósítani az álmait. Ehhez újabb és újabb lehetőségeket igyekszünk teremteni. Az első családi fészek megvásárlása, a nyugdíjas évek hasznos eltöltése, figyelni, ahogy gyermekünk megkezdi az első napját az iskolában mind olyan pontjai az életünknek, amelyek igazán boldoggá tehetnek bennünket. Azt, hogy ki hogyan éli meg ezeket a pillanatokat, saját döntéseitől és lehetőségeitől függ. Mi pedig a hatvaniak mellett állunk életük fontos szakaszaiban.

Hatvan gazdasága minden eddiginél erősebb, ez tette lehetővé, hogy egyedi, a városban korábban még nem létező támogatási formákat vezessünk be, ezzel segítve a fiatalokat az első lakásuk megszerzésében, a családokat és a nyugdíjasokat. Arra biztatok minden érintettet, hogy éljen ezekkel a lehetőségekkel!

 

Horváth Richárd
Hatvan város polgármestere

 

Ügyleírások és letölthető dokumentumok

Hatvan Város Önkormányzata a saját beruházású, önerőből történő első lakáshoz jutáshoz (építési telek vásárlás, lakás vásárlás, lakóház építés), a meglévő lakástulajdon bővítéséhez, korszerűsítéséhez, felújításához nyújt kiegészítő támogatást.

Részletes leírás a mellékelt dokumentumban.

Ügyleírás első lakáshoz jutók pénzügyi támogatásához
Kérelem első lakáshoz jutók pénzügyi támogatásához

Egyszeri vissza nem térítendő támogatásban részesülhetnek azok a Hatvan város közigazgatási területén élő személyek, akik – házastársak, élettársak esetén legalább az egyik fél – legalább egy éve Hatvan városban lakóhellyel rendelkeznek, életvitelszerűen itt tartózkodnak és családjukban kiskorú gyermeket nevelnek.

Részletes leírás a mellékelt dokumentumban.

Ügyleírás
Kérelem

Egyszeri vissza nem térítendő támogatásban részesülhetnek azok a Hatvan város közigazgatási területén élő nagykorú, magyar állampolgársággal rendelkező személyek, akik legalább egy éve Hatvan város területén lakóhellyel rendelkeznek, életvitelszerűen lakóhelyükön laknak és nyugellátásban részesülnek. Részletes leírás a melléklet dokumentumban.

 

 

Kalandbringa

Rendezvények, Események

Kedvezmények

Hírek, Információk

HATVANI HACS